Skip to main content

Companie

Wirtschafts- Assekuranz München

Din 1997, WIASS München este prezentă pentru clienții ei din interiorul și din afara țării. WIASS se ocupă de firma dumneavoastră și coordonează soluțiile dumneavoastră de asigurare din toate domeniile. În spatele său se află o echipă profesionistă și calificată. Contactul strâns, respectul și apropierea de client sunt baza parteneriatelor de durată.

Companiile se dezvoltă mai departe – de aceea, analizăm anual contractele dumneavoastră de asigurare, verificăm și valorificăm din nou nevoile dumneavoastră. Păstrăm actuale formularele de analiză de risc și discutăm noile riscuri și schimbările împreună cu dumneavoastră.

Noi înșine calculăm și tarifăm riscurile. Datorită cunoașterii adânci a pieței și a experienței de ani întregi, elaborăm pentru dumneavoastră condițiile ideale. Profitați de knowhow-ul nostru și priviți împreună cu noi înspre un viitor sigur.

Vă doriți să aveți siguranța dumneavoastră mereu optim acoperită, iar în caz de daună să fiți consiliați fără întârziere și profesionist?

Acesta este motorul nostru.

Produse

Răspundere civilă în transporturi, asigurare cargo & de flote

Pretențiile de salvgardare pentru depozitări sau transport de structuri eterogene de bunuri prin diferite mijloace sunt mari. Fie că e vorba de transport simplu, agabaritic, proiecte de expediție sau de concepte minuțios pregătite de JIT – fiecare situație cere o evaluare corectă a riscului în interiorul branșei respective și a pieței care este deservită prin aceasta.

Economia forței de muncă modifică permanent producția, mijloacele de transport și valoarea adăugată. De aceea, în mod continuu ne dezvoltăm produsele pentru siguranța dumneavoastră și o adaptăm riscurilor modificate la timp și în mod ideal.

Colaborarea bună și plină de încredere, care se desfășoară deja de ani de zile cu asiguratori germani de top este un avantaj care își merită banii. Ei ne cunosc conștiința de responsabilitate și ne urmează - mai ales atunci când ne dovedim a fi încă o data antegânditori sau când, înainte de orice concurs, pornim pe drumuri noi cu propriile noastre idei. Avantajul nostru pe care vi-l transmitem și dumneavoastră: numele nostru bun!

PRODUSELE NOASTRE

 • CMR + Cabotaj (+CTA)
 • Casco
 • Asigurarea Casei de Expeditie
 • Asigurare Cargo
 • Asigurare de grup in caz de accident
 • Asigurare medicala pentru calatorii

Asigurarile oferite de noi se remarca printr-un management profestionist, prompt si calificat, al daunelor, prin sume asigurare indestulatoare, printr-o acoperire geografica extinsa si printr-un raport pret-calitate corect.

In cazul asigurarii CMR, acoperim atat transporturile interne, cat si cele internationale, intre statele Europei, conform Conventiei CMR. De asemenea, oferim acoperire pentru transporturile interne in tarile Uniunii Europene, conform legislatiei nationale si, mai ales, acoperim transporturile de cabotaj, inclusiv prin cresterea limitei de raspundere la 40 DST/kilogram, in cazurile justificate. Suma asigurata oferita in mod standard este de 1.500.000,00 Euro. 

Wirtschafts-Assekuranz Makler GmbH
Sucursala Sibiu
Str. Justitiei nr. 13
Mun. Sibiu
RO-550004, Sibiu

Telefon:
Raluca Armenean – +40 745 072546
Ramus Nistor – +40 727 264783 

 

 

Mașini

WIASS – Protecție optimă pentru mașinile dumneavoastră în timpul transportului și al utilizării – la nevoie, la nivel mondial!

Casco de transport

Fie că e vorba de mașini de construcție, macarale sau instalații industriale, toate pornesc la un moment dat la drum, întregi sau pe părți, către locurile lor de utilizare – adeseori în afara granițelor țării, în lumea întreagă. Noi ne ocupăm de acoperirea prin asigurare necesară în timpul transportului, dar și al utilizării ulterioare prin produsul nostru Casco pentru mașini și utilaje.

 

Casco pentru mașini și utilaje

Mașinile de construcție și alte mașini speciale de lucru, ca de exemplu macarale mobile, încărcătoare frontale sau mașini care toarnă asfaltul sunt expuse zilnic unei multitudini de pericole dintre cele mai diverse. Accidente în timpul transportului pe propria axă, evenimente externe de orice fel, dar mai ales furtul mașinilor lăsate nesupravegheate pe șantiere de construcții pot avea urmări financiare grave pentru proprietarul lor.

 

 • Asigurare scumpă conform prețului de listă? Nu la noi; noi asigurăm la valoarea reală de nou, iar dumneavoastră economisiți din prima de asigurare!
 • 25% franșiză în caz de furt? Nu la noi; în caz de furt se aplică aceeași franșiză ca la toate celelalte daune.
 • Noi vă despăgubim și costurile pentru un aparat de schimb.
 • Unelte, precum și materiale ajutătoare și operaționale pot fi asigurate până la o valoare de nou de EUR 5.000
 • Început neîntârziat al reparației până la o valoare a daunei de EUR 7.500

Alegeți între trei variante de acoperire: acoperire completă, inclusiv daune de defectare ale mașinilor; asigurare Casco fără defectarea mașinilor sau acoperire parțială, pentru cazul în care dispozitivul nu mai urmează a fi folosit!

Asigurarea mașinilor și utilajelor prin WIASS oferă o acoperire a tuturor riscurilor pentru aproape toate instalațiile tehnice gata de funcționare împotriva daunelor materiale (Casco la mașini și utilaje) și / sau împotriva daunelor patrimoniale (Asigurare de întrerupere a activității din cauza mașinilor / pierdere temporală a câștigului).

Foarte comod pot fi inventariate mașinile și utilajele într-o flotă și astfel asigurate, indiferent dacă e vorba de mașini cu autorizație rutieră sau nu.

Contactați-ne!

 

 

Responsabilitate

Wiass sprijină

Gândirea și acțiunea durabile sunt astăzi decisive. Noi ne aducem aportul și ne comportăm atent și conștiincios față de oameni și de mediul nostru.

Pentru nevoile de bază ale oamenilor ne implicăm din convingere. Printre altele, am preluat nășia a doi copii din Pakistan și sprijinim de ani de zile o Asociație de Sprijinire a Vieții din Munții Metaliferi (Erzgebirge).

Tinerii ne sunt aproape de suflet. De ani de zile facem posibil und schimb de experiență între copiii din localitatea Gerzen din Niederbayern și copii din Siberia.

În continuare, sprijinim proiectul „Energie foto-voltaică pentru Africa“.“ Ne străduim în mod activ să încurajăm conștientizarea nevoii de protejare a resurselor noastre prin renunțarea la combustibilul fosil. Prin aceasta aducem o contribuție importantă la dezvoltarea din Tanzania și dorim să transformăm lumea, printr-o tehnică durabilă, într-un loc puțin mai bun, animându-i în același timp pe ceilalți să ne urmeze exemplul.

Mai multe informații cu privire la aceasta puteți  găsi aici!

Wirtschafts-Assekuranz Makler

 

 

Contact

München Evastrasse 24; DE-81927 München

Norbert Künert +49 89 436905 – 30
Fritz Heisler +49 89 436905 – 22
Thomas Pieringer +49 89 436905 – 25
Gabriele Junkes +49 89 436905 – 10
Telefax +49 89 436905 - 11

Istanbul WIASS Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.

K. Engin ÖZAYDEMİR +90 212 266 1991 Yönetici Ortak // Managing Partner
Aslı GÜREŞSEVER +90 212 266 1991 Hasar Yöneticisi // Claims Manager
Telefax +90 212 266 1983

Istanbul INTERLINE 95 Insurance Consulting Services Ltd.

TR-34488 Başakşehir - Istanbul · Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Kemal Sunal Cad. Defne 01 B 5 Blok No: 4/1

Sani Baskol +90 212 6696974
Elmedin Baskol +90 212 6696974
Engin Özaydemir +90 212 6696974
Telefax +90 212 6697230

Skopje Lok 4, Dame Gruev Str. 14; MK-1000 Skopje  

Faruk Abedini +389 2133461
Telefax +389 23220832